O nama

bend muzicki voz - bend za svadbe i proslave

Bend za svadbe i proslave!

Muzički voz je bend za svadbe i sve druge vrste proslava i veselja. Deo našeg repertoara, koji najčešće sviramo na našim svadbama i nastupima možete videti na našoj stranici repertoar. Ako među tim pesmama nema Vaše omiljene ne brinite, svaku pesmu koju poželite čuti biće odsvirana na Vašoj svadbi ili bilo kom drugom veselju.

bend za svadbe / muzika za svadbe / bend za venčanja, bendovi za svadbe

Mi smo jedan od retkih bendova koji na svojim svirkama zna da dozira jačinu zvuka do te mere da to bude prijatno za slušanje. U tome nam pomažu dva tehničara koji svoj deo posla, a to je da naš bend ima izuzetan i prijatan ton, rade na visoko profesionalnom nivou.

Par reči o nama

Grupa je osnovana, sada već davne 1995. godine i tokom svih ovih godina odsvirali smo bezbroj svadbi, raznih veselja, proslava, punoletstava i svih događaja gde je muzika neizbežna. Iza nas su stotine kilometara iskustva svirajući po mnogim mestima širom Srbije i van njenih granica. To iskustvo koje smo stekli svirajući mnogobrojne svadbe i proslave stavlja nas u red boljih i traženijih bendova. Muzički voz ima pet člana - tri instrumenta i četiri vokala:


  • dva ženska vokala
  • klavijaturista / vokal
  • gitarista / vokal
  • i bubnjar

Do ovog nivoa kvaliteta koji danas imamo (a još se nismo obogatili) nije bilo lako stići. Imali smo i još uvek imamo redovne probe učeći nove pesme koje su tražene na svadbama i ostalim veseljima, a posebno pesme za prvi ples po želji mladenaca.

Jovana i Sanela svojom energijom svaku svadbu i svaku proslavu dovode do odlične atmosfere. Nadam se da ćemo imati prilike da se sretnemo na nekoj svadbi, rođendanu ili nekom sličnom veselju i uverimo vas u naše tvrdnje. Do našeg susreta pogledajte naše snimke sa raznih svadbi i proslava i proverite naše slobodne termine.

Istorijat

Bend je pod ovim imenom osnovan još 1995. godine. U samom startu to su bili iskusni muzičari, sa dugim stažom po poznatim Beogradskim restoranima i klubovima. Ta tradicija benda, da u svom sastavu ima iskusne muzičare i izizetne vokale, zadžala se i do danas. Godine su prolazile, bend je dobro radio, kako u okviru naših granica, tako i van njih.

Početkom 1999. godine, tačnije od marta, prestajemo sa radom zbog poznatih događaja i agresije na našu zemlju. Sredinom 2000.-te godine nastavljamo sa svirkama ali kao trio (Bane, Boris i Goran) a u septembru iste godine priključuje nam se i Marina Jovanović, vokal izuzetnih glasovnih mogućnosti a uz to i dvostruki pobednik veoma popularne muzičke emisije 3K-dur. Bend je u ne promenjenom sastavu nastupao sve do 2009. godine kada smo zbog odlaska Marine (udala se i živi u Novom Sadu) morali da potražimo novi vokal.

U periodu tih devet godina izdali smo dva CD-a, prvi 2002. godine (Stvorena od muzike) za PGP i drugi 2004. godine (Skitnica) za EURORAGLAS izdavačka kuća iz Švajcarske. Vredi pomeniti i da smo 2006. godine bili učesnici Zrenjaninskog festivala "Sunflower" sa pesmom "Srećan ti put". Dolaskom Marine u oktobru 2009. i Lane u januaru 2015. godine bend nastavlja sa radom uz još veću energiju i uz isti nivo kvaliteta koji nas krasi od samog osnivanja. Nadamo se da će bend u ovom sastavu nastupati još dugi niz godina.

Članovi benda za svadbe Muzički voz

Bane (bubnjevi)

Branislav Mihajlovic - bubnjevi Osnivač i menadžer grupe dugo godina na estradi. U svojoj karijeri sarađivao sa mnogim muzičarima i grupama kao studijski muzičar iza sebe ima više snimljenih ploča i CD-a narodne i zabavne muzike. Veliki profesionalac što karakteriše i celu grupu.


Goran (klavijature i vokal)

Goran Mladenovic - klavijature i vokal Muzičar koji je svoj talenat overio diplomirajući na muzičkoj akademiji i time potvrdio da je muzika njegov život. I pored velikih obaveza u grupi nalazi vremena da se bavi komponovanjem ne samo u okviru svoje grupe vec i za druge pevače. Kao studijski muzičar učestvuje u pravljenju aranžmana i produciranja. Zbog svog izuzetnog sluha i divne boje glasa kao solo vocal u grupi pomaže pri višeglasnom pevanju.


Boris (solo gitara i vokal)

Boris Jovanovic - gitara i vokal Dugogodišnje bavljenje muzikom i izuzetan talenat omogućili su mu da podjednako koristi sve žicane instrumente (bas gitara, buzuki, prim). Kao vocal grupi daje poseban pečat u zabavnoj muzici. Nalazi vremena za komponovanje, aranžmane, produciranje i sve to stvara u svom malom studiju u kome najviše provodi vremena.


Jovana (vokal)

Jovana Jeremic - vokalna solistkinja I ako mlada ima zavidan staž na estradi,veliki repertoar, izuzetne glasovne mogućnosti, sluh koji joj omogućava da pored prvog glasa peva i prateće vokale. Odlično znanje stranih jezika je njena velika prednost tako da sve svetske hitove peva sa lakoćom na jeziku koji su i snimljeni. Sa mladalačkom energijom kojom zrači na sceni svako Vaše veselje ostaće Vam u nezaboravnoj uspomeni.


Sanela (vokal)

Sanela - vokalna solistkinja Ona je jedna od retkih pevačica koja može da otpeva razne žanrove u muzici a da to zaista zazvuči vrhunski i da svaka vrsta muzike bude otpevana u svom maniru. Njena mladost i energija koja je prati čini naše nastupe na raznim proslavama, svadbama i koncertima, nezaboravnim.


Top